Auteur
Start Auteur Daniėl inleiding Bibliografie Laatste nieuws Openbaring v Johannes Gesprekspunten Links

 Sporen van de wederkomst van Jezus Christus   

Omhoog
Volgende

Na zijn opleiding aan de Bijzondere Hogere Landbouw School te Leeuwarden, heeft de schrijver ruim 17 jaar gewerkt bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Friesland. Zijn werk bestond in hoofdzaak uit onderzoek en bestrijding van distomatose bij runderen en schapen, waarbij de dagelijkse temperatuur en de neerslag (het klimaat) een beslissende rol bleek te hebben.

Naast zijn werk heeft hij in de avonduren en op de zaterdagen Grieks en Latijn aan de RUG gestudeerd. En na staatsexamen van de gymnasiale vakken, een theologische opleiding aan de Rijks Universiteit te Utrecht gevolgd, inclusief de kerkelijke opleiding voor predikant in de Nederlandse Hervormde Kerk.

Na nog een jaar de Theologische Universiteit te Kampen te hebben voltooid, is hij d.d. 4 februari 1984 bevestigd in het ambt van predikant in de Gereformeerde kerken en sedertdien verbonden aan de Kerk te Boerakker. (Gr.)

In die gemeente heeft hij in een tiental jaren vanaf 1987 in veertig delen het boek de Openbaring van Johannes uitgelegd. Na zijn emeritaat is hij daarmee doorgegaan.

Eerste druk 1998 (Oosterbaan & Le Cointre, Goes)

Nieuw, geheel herziene druk 2021

Copyright © 2021 R.H. Keegstra, Boerakker

Druk- en bindwerk: BoekenGilde, Enschede

ISBN 978 94 6402 7846

NUR 700

Dit nieuwe boek is te verkrijgen bij:
https://www.boekengilde.nl/boekenshop/sporen-van-de-wederkomst-van-jezus-christus/
 of www.bol.com. en bij de boekhandel te bestellen  voor  € 20. inclusief verzendkosten.

De schrijver.

 

NAAR BOVEN

 

God gaf eerst zijn wet, de twee stenen tafels en toen het evangelie in zijn Zoon. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Bron: Bijbel ©Copyright: J.H.Isings
Biografie
schrijver
 

 


 
Eerste
en
nieuwste
druk
Voorkant van de eerste uitgave van mijn boek over de Openbaring van Johannes.
 

START  Dit  boek is te koop bij https://www.boekengilde.nl/boekenshop/sporen-van-de-wederkomst-van-jezus-christus/. Laatst nieuws: 04-05-2021