Auteur
Start Auteur DaniŽl inleiding Bibliografie Laatste nieuws Openbaring v Johannes Gesprekspunten Links

 Sporen van de wederkomst van Jezus Christus   

Omhoog
Volgende

Na mijn opleiding aan de B.H.L.S. te Leeuwarden, heb ik ruim 17 jaar gewerkt bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Friesland. De laatste jaren was dit parttime, in verband met mijn theologische opleiding aan de Rijks Universiteit te Utrecht.
 

Nadat ik de theologische opleiding te Utrecht en Kampen heb voltooid, ben ik d.d. 4 februari 1984 bevestigd in het ambt van predikant in de Gereformeerde kerken en sedertdien verbonden aan de Kerk te Boerakker. (Gr.)
 

In september 1990 ben ik met tweederde deel van de kerkenraad en Ī 120 gemeenteleden overgegaan naar de Gereformeerde kerken vrijgemaakt.


Vanaf 14-02-1988 heb ik in ruim tien jaren, het boek de Openbaring van Johannes aan mijn gemeente te Boerakker mogen uitleggen in veertig preken.


Om mijn preekwerk te laten toetsen, heb ik mijn uitleg over DaniŽl en de Openbaring van Johannes alle 280 kerkenraden van de GKV voorgelegd, evenals de Generale Synode van Zuidhorn van 2002.
Daarop heb ik alleen positieve reacties gekregen. Hoewel mijn uitleg bij de toepassing onthult, dat mijn collega's in beide genoemde kerkverbanden "het heilige" verzwijgen en de eenheid van "wet en evangelie" hebben losgelaten.

Eerder verscheen er een boek van mijn hand over de Openbaring van Johannes,  met als titel: "Sporen van de wederkomst van Jezus Christus" / R.H. Keegstra. -
Goes : Oosterbaan & Le Cointre B.V. 1998 (1e druk),
ISBN 90-6047-0370 NUGI 631.
Trefw: Openbaring (Bijbelboek) verklaring.


De positieve reacties op de eerste uitgave, hebben mij aangemoedigd de Openbaring van Johannes verder uit te werken.
Het resultaat hiervan vindt u op deze website.

Ds.  Ing.  R.H. Keegstra

NAAR BOVEN

 

God gaf eerst zijn wet, de twee stenen tafels en toen het evangelie in zijn Zoon. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Bron: Bijbel ©Copyright: J.H.Isings
Het heilige
en
Wet en
evangelie
 

 


 
Uitgever
en
titel
eerste
boek
Voorkant van de eerste uitgave van mijn boek over de Openbaring van Johannes.
 

START  Copyright © 1998 R.H. Keegstra; meer informatie:  ds.r.h.keegstra@planet.nl  Laatst gewijzigd: 28-12-2020